Archív jídel
Čtvrtek 25. 08. 2022
Polévka: zelňačka s uz. tofu (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: dýňovo - batátová omáčka s kroupovými plackami, fazolovým salátem a restovaným pórkem s květákem a worchesterem (Alergeny 1,6)
Středa 24. 08. 2022
Polévka: bílá cizrňačka s koprem a soj. smetánkou (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: seitan na paprice se špenátem, ovesným knedlíkem, pickles a restovanou mrkví s petrželí (Alergeny 1,6)
Úterý 23. 08. 2022
Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, dýní hokaido, mrkví, cibulí a majoránkou (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: fazole černé oko s tempehem, dlouhozrnnou rýží s lněným semínkem a zrnem quinoa, celerovými hranolky,červenou řepou a nakládanou ředkvičkou (Alergeny 6,9)
Pondělí 22. 08. 2022
Polévka: sicilská s oregánem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: celozrnné špagety se strouhaným tofu, zeleninovou pikantní směsí s protlakem a restovanými žampióny s pórkem a praženými semínky (Alergeny 1,6,11)
Pátek 19. 08. 2022
Polévka: nudlová (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: tempehové škvarečky s bílou basmati rýží sypanou gomasiem ( drcený pražený sezam ), batátovo - mrkvovou omáčkou s bazalkou a pickles (Alergeny 6,11)
Čtvrtek 18. 08. 2022
Polévka: květáková s kari (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: červená čočka na paprice s bulgurem s kuskusem, kukuřice na kurkumě, zelný salát s jarní cibulkou, pikantní kondiment s praženým dýň. semínkem a petrželí (Alergeny 1,6)
Středa 17. 08. 2022
Polévka: celerová s praženou slunečnicí (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: pečená dýně hokaido s bezlepkovými tyčinkami s kmínem a sezamem, omáčka z fazole pinto a podušená cuketa s pórkem, mrkví, petrželí a kořením šangrilla, dresing (Alergeny 6,11)
Úterý 16. 08. 2022
Polévka: tofu cibulačka s rozmarýnem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: svíčková omáčka se seitanem a celozrnným špaldovým knedlíkem + řepa ala brusinky (Alergeny 1,6,9,10)
Pondělí 15. 08. 2022
Polévka: pórková s jidášovým uchem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: celozrnná palačinka s pikantní zeleninovou směsí s cizrnou, zaprášenými žampióny a dresingem (Alergeny 1,6)
Pátek 12. 08. 2022
Polévka: gulášová (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: celozrnná vřetena se strouhaným tofu, dýňovou omáčkou s garam masalou, červeným dresingem s jarní cibulkou a celerové hranolky (Alergeny 1,6,9)