Archív jídel

Pátek 11. 03. 2022

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, strouhaným tempehem, dušenou mrkví, petrželí a kořením šangrilla (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: celozrnná palačinka plněná dušenou zeleninou, strouhaným tofu, červený pikantním dresingem a pickles (Alergeny 1,6,9)


Čtvrtek 10. 03. 2022

Polévka: celerová bílá s provensálským kořením (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: bílá basmati rýže s červenou omáčkou, blanšírovaným květákem, velkou bílou fazolí se seitanem, zaprášenými žampióny, dušenou mrkví a dresingem (Alergeny 1,6)


Středa 09. 03. 2022

Polévka: frankfurtská s tofu párkem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: fazole mungo s orientální hořčicí, polentová kostka s dušenou zeleninou, celerový salát, restovaná mrkev s praženým sezamovým semínkem (Alergeny 6,9,10,11)


Úterý 08. 03. 2022

Polévka: kapustová s kukuřicí (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: celozrnné těstoviny s tempehem na pórku, celerovou slámou a podušenou mrkví s petrželí a tymiánem (Alergeny 1,6,9)


Pondělí 07. 03. 2022

Polévka: mrkvová krémová s berber kořením (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: kari placky s červenou řepou, žlutý hrách na cibulce a zadělávané sladkokyselé zelí (Alergeny 6)


Pátek 04. 03. 2022

Polévka: bílá zelňačka (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: strouhané tofu s mrkvovo-batátovou omáčkou se zázvorem, pohanka s bulgurem, obalovaný celer v hrašce, pórkový kondiment s arame a hráškem, salát (Alergeny 1,6,9)


Čtvrtek 03. 03. 2022

Polévka: bulharská s fazolovými lusky (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: tempehový karbanátek s polentovou kaší s batátem, praženou slunečnicí, zelným salátem s pickles a kyselou okurkou (Alergeny 1,6)


Středa 02. 03. 2022

Polévka: petrželová s červenou čočkou (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: ovesný knedlík se špenátem, seitanem na cibulce, pečenými žampióny a zadělávanou kukuřicí s mrkví a soj. smetánkou (Alergeny 1,6)


Úterý 01. 03. 2022

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, mrkví, celerem, pórkem a rýžovými hvězdičkami (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: fazole červená ledvina s tofu na paprice, rýžovojáhelné tyčinky se sezamovým semínkem, hráškový dip s nakládanou ředkvičkou a cibulí, salát s červenou řepou a restovanou mrkví (Alergeny 6,11)


Pondělí 28. 02. 2022

Polévka: rajská s praženou dýní (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: fazole mungo na tymiánu, kulatozrnná rýže s lněným semínkem, podušená zeleninová směs, celerové hranolky s berber kořením, pickles a česnekový dresing (Alergeny 6,9)