Archív jídel
Pátek 09. 12. 2022
Polévka: nudlová s dušenou zeleninou (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: strouhané tofu s dvoubarevným bulgurem, dýňovou omáčkou, zadělávaným hráškem, pickles a celerovými škvarečky (Alergeny 1,6,9)
Čtvrtek 08. 12. 2022
Polévka: sicilská s oregánem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: žlutý hrách na cibulce s celozrnnými těstovinami, restovanou mrkví na kurkumě, zázvorovým dipem, nachos a praženým černým sezamem (Alergeny 1,6,11)
Středa 07. 12. 2022
Polévka: hráškový krém s praženou slunečnicí (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: tempehové škvarečky s rýží se zrnem quinoa a lněným semínkem, obalovaná mrkev v hrašce, zeleninová směs a pikantní kondiment (Alergeny 6)
Úterý 06. 12. 2022
Polévka: pórková s lámankou (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: zbojnické fazole s ovesným knedlíkem, špenátem a celerovými dukátky (Alergeny 1,6,9,10)
Pondělí 05. 12. 2022
Polévka: čočková s garam masalou (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: placky ala bramborák, seitan na žampiónech a zelný salát s restovanou mrkví, kukuřicí a nakládanou zeleninou (Alergeny 1,6)
Pátek 02. 12. 2022
Polévka: kapustová s muškátovým květem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: celozrnná palačinka se zeleninovou směsí, strouhaným tofu, čerstvými klíčky a semínkovým dresingem (Alergeny 1,6,11)
Čtvrtek 01. 12. 2022
Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, petrželí, dýní, kukuřicí a zrnem quinoa (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: karbanátek s kořením šangrilla, polentová kaše s batátovým pyré, pórkové restované nudličky s teriyaki, šalša a kyselá okurka (Alergeny 6)
Středa 30. 11. 2022
Polévka: hrachovka se žlutým hrachem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: rizoto z dvoubarevné rýže s tempehem a zeleninovou na kari, salát z červené řepy s kedlubnem a křenem (Alergeny 6)
Úterý 29. 11. 2022
Polévka: frankfurtská s tofu párkem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: kroupové placky s provensálským kořením, fazole adzuki na cibulce, zelný salát s hořčicí a celerové hranolky s garam masalou (Alergeny 1,6,9,10)
Pondělí 28. 11. 2022
Polévka: batátová krémová s praženými semínky (Alergeny 6,9,11)
Hlavní jídlo: cizrna na paprice s bulgurem a kuskusem, zadělávanou mrkví s fazol. lusky, kukuřicí a adžikou, pickles a blanšírované zelí s balsamicem (Alergeny 1,6)