Archív jídel

Čtvrtek 11. 01. 2024

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, mrkví, kapustou a petrželí (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: karbanátek v rýžovém papíře s mrkvovou omáčkou s batátem a zázvorovou šťávou, pórkovou slámou a nachos (Alergeny 1,6)


Středa 10. 01. 2024

Polévka: čínská s jidášovým uchem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: strouhané tofu s celozrnnými těstovinami, restovanou mrkví s hráškem, zelím a teriyaki marinádou a červený dresing (Alergeny 1,6,11)


Úterý 09. 01. 2024

Polévka: cizrňačka s rozmarýnem (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: seitan s mahá kořením, špaldový celozrnný knedlík, špenát a celerové hranolky (Alergeny 1,6,9)


Pondělí 08. 01. 2024

Polévka: bulharská s fazolovými lusky (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: fazole mungo na tymiánu s dlouhozrnnou rýží s lněným semínkem, salátem z červené řepy a zelí a pickles (Alergeny 6)


Pátek 05. 01. 2024

Polévka: frankfurtská s tofu párkem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: celozrnná palačinka plněná pikantní zeleninovou směsí, strouhaným tofu, kyselou okurkou a semínkový dresing (Alergeny 1,6,11)


Čtvrtek 04. 01. 2024

Polévka: rajská s černým sezamem (Alergeny 6,9,11)

Hlavní jídlo: seitan na cibulce s adžikou, bulgurem, pickles, mrkví s bazalkou a teriyaki marinádou, kukuřicí na kari a dresingem (Alergeny 1,6,11)


Středa 03. 01. 2024

Polévka: hráškový krém se slunečnicovým semínkem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: cizrna na paprice s bezlepkovými plackami, celerový salát s hořčičným dresingem a restovaná mrkev s umeoctem a praženým sezamem (Alergeny 6,9,10,11)


Úterý 02. 01. 2024

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, mrkví, celerem, kukuřicí a provensálským kořením (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: fazole pinto na cibulce s bílou basmati rýží se zrnem quinoa, zelný salát s hráškem, mrkví a křenem a červená řepa (Alergeny 6)


Pátek 22. 12. 2023

Polévka: hrachovka se žlutým hrachem (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: bramborový salát bez brambor a nevinná klobása ( obalované tofu v hrašce a pečený tempeh ) (Alergeny 6,9)


Čtvrtek 21. 12. 2023

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, pórkem, kapustou a mrkví (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: strouhané uzené tofu s polentovou kaší, šalšou, opečeným lib. chlebem s bazalkou a oregánem, restovaný pórek s žampióny a teriyaki a celerové dukátky (Alergeny 1,6,9,10)