Archív jídel

Pátek 10. 11. 2023

Polévka: dýňová s provensálským kořením a batátem (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: červená čočka s pečenými žampióny, bulgur, hranolky z červené řepy, zelný salát s jarní cibulkou a balsamicem a pórkový dresing (Alergeny 1,6)


Čtvrtek 09. 11. 2023

Polévka: frankfurtská s tofu párkem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: tofu karbanátek s kořením šangrilla, polentová kaše, šalša, nachos, hráškový kondiment a řasou arame a dušená dýně hokaido s bazalkou (Alergeny 6)


Středa 08. 11. 2023

Polévka: bramboračka bez brambor (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: kari rizoto s tempehem a pórkovou slámou, salát s křenem (Alergeny 6,9)


Úterý 07. 11. 2023

Polévka: nudlová s libečkem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: karbanátek v rýžovém papíře se salátem z červené řepy s mrkví a kořením berber, dušený celer na worchesteru a zelený dresing s jarní cibulkou (Alergeny 6,9)


Pondělí 06. 11. 2023

Polévka: kulajda (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: celozrnná špaldová palačinka plněná dušenou zeleninou ( zelím, mrkev,pórek, hrášek ), tofu, seitan a tempeh na cibulce a pickles (Alergeny 1,6)


Pátek 03. 11. 2023

Polévka: hráškový krém (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: opečený tempeh v zeleninové směsi, špenátová polenta, červená řepa, dresing, pickles a pečený libanonský chléb s oregánem (Alergeny 1,6)


Čtvrtek 02. 11. 2023

Polévka: červená fazolačka (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: segedínský guláš s ovesným knedlíkem a seitanem (Alergeny 1,6)


Středa 01. 11. 2023

Polévka: celerová s muškátovým květem a pažitkou (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: celozrnné špagety se strouhaným tofu, pikantní zeleninovou směsí a kukuřicí na kari a praženou dýní (Alergeny 1,6)


Úterý 31. 10. 2023

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, zelím, mrkví, petrželí a provensálským kořením (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: omáčka z fazole pinto s bílou basmati rýží s lněným semínkem, celerové škvarečky, mrkev s teriyaki a tzatziki (Alergeny 6,9)


Pondělí 30. 10. 2023

Polévka: kapustová s mahá kořením (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: červená čočka na cibulce s plackami ala bramborák, zelný salá s kořením garam masala a pickles a pečené žampióny (Alergeny 1,6)